Как се развива приемната грижа - гледната точка на държавата

Презентация на експертите на Агенцията за социално подпомагане и ръководителя на проект "И аз имам семейство" за тенденциите в приемната грижа. Презентацията е направена по време на Националната годишна среща по приемна грижа "Приемната грижа: Всички г

Прочети още +


Проблемите на приемната грижа през погледа на приемните родители

Презентация на приемните родители и членове на Управителния съвет на Националната асоциация за приемна грижа Мария Благоева, Илия Илиев и Светолозар Георгиев по време на Националната годишна среща по приемна грижа "Приемната грижа: Всички гледни точки."

Прочети още +


Приеми дете. Създай бъдеще.

В рамките на проекта „Приеми дете. Създай бъдеще" през 2013 година Мтел осигури финансова подкрепа на най-малко 200 деца, настанени в приемни семейства в България. Финансовата помощ за всяко дете е в размер на 200 лева.

Прочети още +


Защо е важна приемната грижа?

Представяне на Реми Тоин, младеж от приемно семейство, по време на Националната годишна среща по приемна грижа "Приемната грижа: Всички гледни точки." (16-18 май 2014 г.), организирана от Националната асоциация за приемна грижа.

Прочети още +


Какво за приемната грижа?

Презентация на председателя на Управителния съвет на Националната асоциация за приемна грижа Мирослав Допалчиев по време на Националната среща по приемна грижа "Приемната грижа: Всички гледни точки".

Прочети още +