Категория:

 

Красимира Езекиева е първият координатор от Враца е координатор на НАПГ. Завършила е магистратура в Икономическия факултет на Благоевградския университет „Неофит Рилски” със специалност „Счетоводство и контрол“. В момента е студентка в трети курс във Великотърновския университет, специалност „Педагогика на обучението по български език и история”. Приемен родител е от 2016 г., като досега се е грижила за две момичета на 6 и 11 г. Дълги години е работила като счетоводител в държавни и частни организации. Има две дъщери – на 21 и на 5 години.

Надя Бобева е първият координатор на НАПГ за област Пловдив. Тя е приемен родител от 4 години, като се е грижила досега за 2 деца – едното е изоставено бебе от родилното отделение, а второто е попаднало в дома и на 2 години от родното си семейство, където е било 11 дете на майката, неглижирано, с автоимунно заболяване. Надя е завършила и полиграфия и фотография в София. Има 2 дъщери и 3 внучки.

Мариана Гаджева е приемен родител от 6 години, като се е грижила за 4 деца. Работила е двадесет години като тролейбусен шофьор. Със средно-специално образование е, машинен 3 дъщери и 7 внуци. Кети Нокова също ще помага с координацията на дейностите на асоциацията на приемните родители. Тя е пощенски служител, като от 6 години се грижи за 2 деца.