Това са Павлета и Христо. Тя е момиче, отраснало в приемна грижа, а той – родно дете на приемни родители, в сърцата на които са останали 7 изоставени деца. Тя по онова време – от Добрич, той – от Варна.

Поводът да Ви покажем това видео е много, много радостен – Павлета и Христо отпразнуваха своя сватбен ден. Вече имат едно прекрасно момиченце, чакат второ. А на кадрите ще видите танца на Павлета с нейния приемен татко Илия, както и на Христо с неговата родна майка Николета.

Христо, който е капитан на морски кораб, и Павлета, се запознаха през 2014 г. на един от лагерите, които Национална асоциация за приемна грижа организира за младежи от приемни семейства, като част от партньорството си с А1 България. Това е и поводът да видите във видеото тяхно интервю от архивите на телекома.
И така, постепенно Христо и Павлета станаха двойка, после родители, а сега – семейство.
Това са едни от първите приемни деца на Националната асоциация за приемна грижа и ние много, много се гордеем с тях и ги обичаме.

Да бъдат благословени, а родителите им Николета и нейният съпруг и Илия и неговата съпруга – обичани и горди, че са дали щастливо детство и много обич на своите деца.