Националната асоциация за приемна грижа участва в благотворителен Великденски базар, организиран от Мтел за всички служители на компанията. Базарът се проведе на 10 и 11 април 2014 година в централната сграда на мобилния оператор. Сумата, която събрахме е в размер на 1200 лева.

На базара НАПГ продаваше великденски сувенири от естествени материали, изработени от приемните майки от Видин Цветелина Милославова и Ваня Ванкова и нашите приятели – майките от сдружение „Подай ръка“ – гр. Видин. Те бяха приготвили за своите клиенти и приятели на приемната грижа ръчно изработени предмети, като са използвали различни техники – апликация, декупаж и др.

„Сърдечно благодаря за труда и времето, което отделиха нашите доброволци, за да се подготвят за базара. Благодаря и на всеки, който намери време и посети нашия щанд. Щастлив съм, че освен със сувенири, много от хората си отидоха по-вдъхновени за приемната грижа.“, коментира председателят на УС Мирослав Долапчиев.

НАПГ благодари сърдечно и на най-малкия ни търговец, който също помагаше през цялото време на базара – 14-годишната Валя, която е дете в приемно семейство. Благодарим още на Мария Благоева, Габриела Костадинова и Десислава Илиева.

ВИЖТЕ СНИМКИ ВЪВ ФЕЙСБУК СТРАНИЦАТА НИ