В края на 2014 година по повод коледните и новогодишните празници Националната асоциация за приемна грижа се погрижи за приемните родители и приемните деца в бедните икономически региони на страната. Благодарение на партньорството с HolidayHeroes повече от 100 кутии с хранителни продукти за коледната трапеза бяха раздадени на приемните родители от Видин и Търговище. С подкрепата на децата от British school of Sofia бяха подготвени и разпратени близо 150 подаръци за децата на членовете на асоциацията от София, Стара Загора, Варна, Видин, Търговище, Шумен, Смолян, както и на приемните деца от гр. Аксаково.

С подкрепата на г-жа Светла Илчева „Гама-Прим“ на приемните родители в София раздадохме повече от 30 бутилки с олио на приемни родители от София. Г-жа Илчева държеше да ги дари на приемни семейства, заради сърцатия им дълг.

Националната асоциация за приемна грижа благодари на всички приятели, които направиха възможна Коледата за децата в приемни семейства. Празникът беше споделен и искрен, благодарение на добрината на хората, на които разчитаме в нашата работа. Благодарим за помощта и усилията на нашите координатори, без които нямаше да успеем да стигнем до приемните родители.