Категория:

Цветелина Радулова е избрана за координатор на Националната асоциация за приемна грижа за област Ловеч. Цветелина Радулова е родена на 30 октомври 1981 г. в гр. Троян. Завършила е средното си образование в града, работила е дълги години в туристическия бранш. Гордее с това, че от 16-годишна е самостоятелна. Има едно родно дете. Определя живота си като силно емоционален, защото е преминала през това да е самотна майка в малък град, справила се с онкологично заболяване. Цветелина е изключително горда с това, че е приемен родител.

„Станах приемен родител, след като гледах филма на ББС за децата от чудовищния дом в Могилино. Исках да възпитам в моята дъщеря, че тя може да е грижовна, че трябва да помага, че трябва да е отворена и толерантна към децата в риск, децата от различен етнос или тези, които имат увреждания.“, споделя Цветелина.

Цветелина споделя, че има огромно желание да продължи работата си в подкрепа на децата, като планира да следва специална педагогика.

Цветелина споделя, че членува в асоциацията, защото иска да има усещането „за гръб“, както и да е обградена от хора, които помагат, не са егоистично настроени и имат като ценност децата.