250 кутии с хранителни продукти изпрати Националната асоциация за приемна грижа до приемните семейства, които членуват в асоциацията. Инициативата се реализира благодарение на партньорството между НАПГ, Холидей хироус и Мтел, като Мтел покрива финансовите разходи за доставката на кутиите до приемните семейства. Съвместната инициатива се провежда за пети път, като приемните семейства, които членуват в асоциацията, получават тази подкрепа като знак на признание и уважение към всеотдайната дейност, на която са се посветили.

И тази година за Коледа приемните семейства получиха пакетирани храни, напитки, месни продукти, кори за баница, питка с късметчета и лакомства за най-малките.

„Радваме се, че заедно отново ще усмихнем приемните родители и техните деца, като ще направим Коледата по-възможна. Възхитен съм от героизма, труда и доброволните усилия на всеки един от помощниците на Холидей хироус, които отделиха от времето си, за да зарадват много семейства с деца в страната. Вярвам, че тази добрина ще се върне.“, коментира председателят на НАПГ Мирослав Долапчиев.